Disk

 

Nedan finner Du information om artiklarna - produktbilder förstoras vid (klick).

 

 

Handdiskmedel 0,5 liter, Parfymerad, art. nr: 21077.

Ocean Handdiskmedel innehåller förnyelsebara råvaror och är lika vänligt och skonsamt mot dina händer som mot naturen. Löser effektivt fett och intorkade matrester så att diskandet går lättare och fortare. Kan även användas som tvättmedel till hand- och fintvätt. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden. Räcker till c:a 250 diskar!

 Handdiskmedel (refill) 1,5 liter, Parfymerad, art. nr: 21072. (räcker till c:a 750 diskar).

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Maskindisktabletter 40-pack, art.nr: 23420.

Effektiva maskindisktabletter med vattenlösligt hölje som löses upp i diskmaskinen. Maskindiskmedel i tablettform gör det enkelt och bekvämt att dosera. Oceans dubbelt aktiva disktabletter löser effektivt upp intorkade matrester, tar bort missfärgningar och ger dig en ren och blank disk. Disktabletterna är miljöanpassade och baseras på förnyelsebara råvaror som är nedbrytbara i naturen.

•  Maskindisktabletter 100-pack, art. nr: 23426.

Produkten är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet.

 

 

Maskindiskpulver 2,9kg, art. nr: 23043.

Ocean Maskindiskpulver är en välbeprövad och högeffektiv produkt. Denna hink räcker upp till c:a 195 diskningar. Ocean Maskindisk avlägsnar effektivt missfärgningar efter kaffe och te och ger din disk en skinande och klar yta, den baseras på förnyelsebara råvaror och är inte frätande på glas och dekor.

•  Maskindiskpulver 5kg, art. nr: 23045. (räcker till 330 diskningar - c:a 1 års förbrukning).

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Ocean Spolglans, art. nr: 20090.

Spolglans minskar kalkbeläggningar i diskmaskinen och ger en skinande ren disk utan torkfläcklar. Passar alla diskmaskiner och ger din diskmaskin en längre livslängd då den underhåller maskinen likt olja till en bil.

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

     Tillbaka till produktsidan!