K2r

 

Nedan finner Du information om artiklarna - produktbilder förstoras vid (klick).

 

 

K2r Kaustiksoda, art. nr: 22011.

För avlutning av gammal färg och för rensning av avlopp. Vid avlutning kan kaustiksoda blandas med tapetklister och vatten till en gröt som ej rinner. Använd ej kärl av aluminium.

OBS!  Frätande - använd ögonskydd och gummihandskar.

 

 

K2r Propplösare, art. nr: 22251.

Effektivt pulver för avlopp! K2r Propplösare löser lätt proppar av fett, tvål och hår i avlopp och rörledningar. Har även en desinficerande effekt.

 

 

K2r Biologisk Avloppsrens, art. nr: 21091.

Naturens egen lösning på dåligt flöde och lukt i rör och avlopp. Använd i förebyggande syfte för att frigöra beläggningar av fett-, tvål- och hårrester i avlopp och rörledningar. Doseras regelbundet med ljummet vatten.

 

 

K2r Ugn & Grillrengöring, art. nr: 23565.

Aktivt skum för all fastbränd smuts! Tar bort fastbränd smuts i varm och kall ugn. Fungerar även bra på glasluckan till braskaminen. Nu med ett aktivt skum som är effektivt men inte frätande. För rengöring av ugn, grill, värmeplattor, spishällar, kromade detaljer, diskbänk och övriga smutsiga glasytor i hushållet.

 

 

K2r Impregneringsspray, art. nr: 23564.

En produkt som stöter bort fukt och smuts från dina textilier. För alla textilier som regn-, sport- och vinterkläder Fungerar även på hattar, väskor, ryggsäckar, tält, kapell, läder- och mockaskor, väskor och skinnjackor. Även lämpad för material som andas, såsom Gore-Tex, Sympatex, Schoeller, etc. Ej lämplig för behandlat läder och lackläder.

Bruksanvisning: Rengör tyget som skall impregneras. Om plagget är färgglatt prova först att spraya på ett dolt område innan du sprayar hela plagget. Spraya de rena och torra plaggen från ca. 30 cm avstånd en kort stund. Spraya vaxade eller lite absorberande material flera gånger. Låt torka ca 15 minuter.

 

 

K2r Fläckspray - Specialisten mot fläckar, art.nr: 23567.

En beprövad problemlösare för torr borttagning av olja- och fettbaserade fläckar och smuts. Särskilt lämplig för icke-tvättbara tyger, möbeltyger och mattor. Även tjära och limrester kan avlägsnas med K2r Fläckspray.

Bruksanvisning: Spraya så snabbt som möjligt, helst medan fläcken är färsk. Låt det torka och borsta bort eller dammsug upp pulvret. Pulvret fortsätter verka även i torrt tillstånd. För envisa fläckar, upprepa processen.

 

 

     Tillbaka till produktsidan!