Köp & Leveransvillkor

 

 

Alla priser inkluderar moms.

 

 • With Two Hands AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår hemsida eller i våra annonser.
 • Om Du efter beställning inte erhåller en orderbekräftelse ber vi dig att kontakta oss för att bekräfta att din beställning mottagits.
 • Samtliga produkter i Ocean's sortiment kan beställas genom oss.

 

      Ordersedel.pdf

 

 • Vi tillämpar fast fraktpris eller fri frakt till din hemadress. Detta innebär att vi har fri frakt på alla beställningar överstigande 500 SEK, understiger beställningen 500 SEK blir fraktkostnaden alltid 100 SEK. Vi levererar beställda varor med eget fordon. Betalning med kontokort görs direkt vid leverans. Leveranstiden är 3-7 dagar från beställningsdatum, se ytterligare villkor nedan!
 • Leverans sker dagtid mellan kl. 10:00 till kl. 20:00 om inget annat avtalats.
 • Varor som betalats i förskott kan levereras till din/er dörr och ställs av även om du/ni inte är hemma. Du godkänner genom detta fraktalternativ att inte kvittera leveransen vid ankomst. Kvittens anses ha lämnats när chauffören lämnat paketet. Du erhåller heller ingen avisering om när den kommer dock får du ett mail med en bekräftelse på att betalning är erlagd - först då lämnar varorna vårt lager.

       

 • Vi har även möjlighet att leverera varor via ordinarie skärgårdstrafik från Bromskärs Hamn, Stämmarsund eller Norrsund på Blidö. En extra fraktkostnad tillkommer vilken motsvarar skärgårdstrafikens godstaxa till specifik ö. Kunden ansvar då för att varorna mottages vid ankomst. I dessa fall krävs alltid betalning i förskott.
 • Det är viktigt att du/ni anger all information så som antal trappor och eventuell portkod i meddelandefältet när du slutför din beställning, här kan du även lämna en kommentar om vart du vill ha din leverans om du inte är hemma, t.ex. "i garaget" eller "lämna paketet i uterummet". Viktigt är att ditt namn finns uppsatt direkt innanför porten om du har trappuppgång. Tänk på att beställningar över 65 kg vanligtvis levereras på halvpall. Om du bor i lägenhet eller om det inte finns möjlighet att lossa denna utanför din dörr kommer vi att ställa av den på närmsta lämpliga plats. Du/ni kan få leverans även om du har porttelefon, men måste vid beställning lämna anvisningar i meddelandefältet så att vi kommer in i trappuppgången. Om vi av någon anledning inte kommer in i porten pga felaktigt angiven adress/uppgifter har lämnats så kommer vi att försöka kontakta dig för ytterligare leveransanvisningar, om vi inte får tag på dig kommer paketet att gå i retur till oss. Eventuella merkostader pga felaktigt ifyllda uppgifter kan komma att debiteras kunden.
 • With Two Hands AB står för transportrisken d.v.s. skador som kan uppstå under transporten till kund. Synlig skada ska alltid påtalas till chaufför på plats och noteras av denna, dvs om det är möjligt med valt leveranssätt. Om produkten är skadad vid leveranstillfället ska detta anmälas omgående till oss!
 • Vi erbjuder fakturering till företag, med betalningsvillkor 15 dagar netto. En faktura skickas till Er angivna mailadress efter godkänd kreditprövning. Därefter levereras beställda varor. Betalning sker till vårt BankGiro 373-0132. Leverans mot faktura sker enbart till registrerad företagsadress. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (PUL). Vid försenad betalning utgår 50 SEK i påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med diskonto +8%. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

     

 • Hos oss har du alltid nöjd kundgaranti, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med varan vid reklamation inom en månad. Minst 75 % av varan skall finnas kvar för att garantin ska gälla.

 

 

     Tillbaka till produktsidan!