Städ

 

Nedan finner Du information om artiklarna - produktbilder förstoras vid (klick). 

 

 

Allroundspray 0,5 liter, art. nr: 21114.

Ocean Allroundspray gör skinande rent på alla hårda ytor. Tar effektivt bort fett, sot och annan smuts från diskbänk, spis, köksluckor, bänkar med mera. Ger en "nanoeffekt", en lättstädad hinna som skyddar och ger ett resultat som varar längre.

 

 

Allrent 1,5 liter, art. nr: 21112.

Ocean Allrent är ett högkoncentrerat allrengöringsmedel för dig som vill ha en produkt för alla former av rengöring både på golv, väggar och tak. Det är ett drygt och ekonomiskt rengöringsmedel som är bra att ha i städskåpet, en flaska räcker för att rengöra ca 7000 m2. Löser smuts och fläckar som exempelvis olja utan att skada ytan och har en fräsch doft. Det är lika vänligt mot din hud som mot naturen.

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Grovrent spray 0,5 liter (koncentration 10%), art. nr: 25070.

Med Ocean Grovrent tar du enkelt och effektivt bort svår smutsbeläggning överallt, exempelvis i duschutrymmen, spisfläktar och på golv. Använd Grovrent när du har grövre rengöringsproblem, medlet passar alla typer av material utan att skada och är även perfekt för rengöring av dina utemöbler eller för fläckborttagning på dina textilier. Mycket bra till djurstallar, hundgårdar eller kaninburar. TIPS! Använd Grovrent om du tampas med svåra fläckar som till exempel blod, fett, gräs eller olja både på texilier och övriga ytor. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden!

•  Grovrent 1,5 liter (koncentrat), art. nr: 21101. (räcker till c:a 330 bruksliter).

•  Grovrent 5,0 liter (koncentrat), art. nr: 20095. (räcker till c:a 1.000 bruksliter).

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

WC-rent 0,75 liter, art. nr: 22140.

För ett rent och väldoftande badrum. Med WC-rent kan du decinficera och rengöra WC-stolen effektivt. Den löser kalk och urinsten, samt tar bort missfärgningar och dålig lukt. Efter rengöring får ditt badrum en frisk doft!

Produkten är Svanenmärkt.

 

 

Sanitet badrum spray (koncentration 20%) 0,5 liter, art. nr: 21130.

För ett blänkande badrum! Behöver du snabbt, enkelt och effektivt rengöra ditt badrum så är Ocean Sanitet Badrum ett bra val. Du avlägsnar enkelt mögel på kakel och tar snabbt bort kalkavlagringar på handfat med hjälp av mjölksyra. Produkten har ett lågt pH-värde som gör att den verkar bakteriedödande. Med Sanitet Badrum rengör du effektivt kranar och badkar och tar lätt bort gamla tvålrester. Ditt badrum kommer inte bara att dofta fräscht, det blir blänkande som om det vore nytt. Köp gärna till refillflaskan om 1,5 liter, se nedan!

TIPS!  Använd Sanitet Badrum om du tampas med svåra (sura) fläckar som till exempel rödvin, frukt, kaffe/te, choklad eller ketchup både på texilier och övriga ytor. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden!

•  Sanitet badrum (koncentrat) 1,5 liter, art. nr: 21134.

TIPS! Ska du rengöra mässing eller koppar är Sanitet Badrum (koncentrat) ett bra val. Det är bara att lägga i blöt och sedan skölja av med varmt vatten – färdigt! Resultatet bli skinande rent och fräscht! Räcker upp till 150 bruksliter.

Produkten är Bra Miljömärkt.

 

 

Kalk Bort - Power Spray 0,5 liter, art. nr: 21160.

Hela badrummet blir skinande rent! KalkBort Power är den perfekta rengöringssprayen för hela badrummet, gör dusch och badkar med kalkavlagringar skinande rent. Extra bra kalklösare även vid hårt vatten. Den tar även bort rostfläckar och andra ingrodda beläggningar. Det är bara att spraya på, låt verka och torka av!

 

 

Avkalkning 0,5 liter, art. nr: 22120.

Ocean flytande avkalkning är en koncentrerad sur produkt. Avlägsnar svåra kalkbeläggningar och föroreningar från tvättmaskiner, diskmaskiner, kaffebryggare, strykjärn med mera. Kombinationen av mjölksyra och nonjontensid ger en effektiv avkalkning och rengöring på alla slags ytor.

 

 

Fönsterputs spray 0,5 liter, art. nr: 20320.

För ett glänsande och glasklart resultat! Ocean Fönsterputs är ett miljöanpassat fönsterputsmedel på sprayflaska. Medlet löser smuts och fett och lämnar ingen hinna efter sig. Ocean Fönsterputs innehåller inga onödiga tillsatser som ammoniak och parfym och är skonsamt mot både människa och miljö. En refillflaska om 1,5 liter finns att köpa till.

•  Fönsterputs (refill) 1,5 liter, art. nr: 21322.

 

 

Rapssåpa 1,5 liter, art. nr: 21340.

Rent från golv till tak utan kemikalier! Ocean Rapssåpa är en mycket dryg naturprodukt utan kemikalier som du kan använda för all typ av rengöring. Rapssåpan är tillverkad av svensk raps och innehåller inga övriga tillsatser. För rengöring av stengolv, stentrappor, plastgolv, obehandlat trä, oljebehandlade trägolv, kakel, sanitetsgods samt för ugnsrengöring.

Denna form av såpa har använts i flera hundra år och har flera spännande egenskaper. Förr i tiden använde man såpan som rengöring, desinficering och skydd av trägolv eftersom ph-värdet tillsammans med dess ytaktiva egenskaper har en rengörande och desinficerande effekt. Fettsyran i rapssåpa bidrar till att återfetta trägolv. Rapssåpa kan även användas för rengöring av spenar på kor samt som rengöring och smörjmedel för karleder på hästar men även som djurschampo. Räcker till c:a 1.000 bruksliter.

•  Rapssåpa 5 liter, art. nr: 20345. (räcker till c:a 3.300 bruksliter).

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Grönsåpa 0,75 liter, art. nr: 22350.

Grönsåpan är en ren naturprodukt som tillverkas av tallolja. Den milda, skonsamma och effektiva såpan passar till all slags rengöring och ger en frisk och behaglig doft efter rengöring. Såpan har också fördelen att lämna en damm- och smutsavvisande hinna efter sig. Du kan använda såpan för rengöring av stengolv, plastgolv, obehandlat trä, oljebehandlade trägolv, kakel, sanitetsgods samt för ugnsrengöring. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden. Räcker till c:a 500 bruksliter.

•  Grönsåpa 1,5 liter, art. nr: 21350. (räcker till c:a 1.000 bruksliter).

Produkten är märkt med EU-Blomman samt Bra miljöval.

 

 

Skurcreme 0,5 liter, art. nr: 21129.

Proffsens favorit! Denna skurcreme är proffsens favorit och nu kan du som konsument äntligen köpa den. Med skurcremen gör du keramikhällar, spisfläktar, rostfria detaljer, kastruller, kakel och diskbänkar skinande rena utan att repa. Även bra som fläckborttagare i toalettstol och badkar eller för att trolla bort klotter. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden!

  

 

     Tillbaka till produktsidan!