Tvätt

 

Nedan finner Du information om artiklarna - produktbilder förstoras vid (klick).

 

 

Dubbeldryg Oparfymerad * 4,5kg, art.nr: 23356.

Världens första Klimatneutrala tvättmedel! Att tvätta klimatneutralt skonar inte bara miljön, det skonar också Din plånbok. Som namnet vittnar om är Ocean Dubbeldryg världens drygaste tvättmedel. Därför räcker det mer än dubbelt så länge jämfört med ett vanligt tvättmedel. Du tvättar mer - för mindre pengar helt enkelt. Med ett och samma tvättmedel kan du tvätta allt från 30° handtvätt till 90° vittvätt. Effektivt så till den milda grad att tvätten blir ren redan vid låga temperaturer. Denna hink räcker till c:a 214 tvättar!

Detta tvättmedel har inte blivit klimatneutralt på bekostnad av tvättresultatet - det kan vi garantera! Produkten är först i världen med EU-blommanmärkning.

För vittvätt eller hårt smutsad tvätt, tillsätt Ocean Oxi Fläck & Blek.

 

•  Dubbeldryg Oparfymerad * 500g, art. nr: 22415. (c:a 24 tvättar).

•  Dubbeldryg Parfymerad 500g, art. nr: 22417.

•  Dubbeldryg Parfymerad 4,5kg, art. nr: 23355.

•  Dubbeldryg Oparfymerad * 9kg, art. nr: 20358. (c:a 432 tvättar).

•  Dubbeldryg Parfymerad 9kg, art. nr: 20359.

 

Produkten är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet *.

 

 

Bastvätt Oparfymerad * (Hink) 6,2kg, art. nr: 21351. 

Testvinnande tvättmedel som ger dig renare tvätt vid låg temperatur! Låg dosering, bättre resultat - upp till 40 tvättar per kilo. Idag skall alltfler moderiktiga plagg tvättas vid låg temperatur. Ocean Bastvätt gör det möjligt för dig att få renare tvätt redan vid låg temperatur. Detta är ett av de mest dryga, effektiva och prisvärda tvättmedlen på marknaden. Det är dessutom bevisat att Bastvätt ger hög tvätteffekt och låg belastning på vår miljö. Denna hink räcker till c:a 249 tvättar!

Detta unika maskin- och handtvättmedel en flerfaldig testvinnare av Konsumentverkets tester! 

För vittvätt eller hårt smutsad tvätt, tillsätt Ocean Oxi Fläck & Blek.

 

•  Bastvätt Oparfymerad * 500gr, art. nr: 22413.

•  Bastvätt Parfymerad (Hink) 6,2kg, art. nr: 21360.

•  Bastvätt (refill) Oparfymerad * 6,2kg, art. nr: 21361.

•  Bastvätt (refill) Parfymerad 6,2kg, art. nr: 21362.

 

Produkten är Svanenmärkt och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet *.

 

 

Grovtvätt 5 kg, art. nr: 22405

Ocean Grovtvätt gör dina overaller och arbetskläder som nya! Prisvärt och drygt tvättmedel som varsamt rengör oljiga, feta och hårt smutsade plagg och yrkesoveraller skonsamt. Förstör inte textilier och resårer med mera.

 

 

Bastvätt Flytande 1,5 liter, art. nr: 22302.

Ocean Bastvätt Flytande är ett högkoncentrerat flytande tvättmedel. Särskilt utvecklad för fin- och handtvätt och lite känsligare textlier men fungerar utmärkt för alla typer av textilier, 30-90 grader. Bastvätt Flytande är utvecklad tillsammans med proffsanvändare och är dryg och skonsamt för hud och miljö med en fräsch och naturlig doft. Denna flaska räcker till c:a 40 tvättar.

För vittvätt eller hårt smutsad tvätt, tillsätt Ocean Oxi Fläck & Blek.

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Oxi Fläck & Blek 850g, art. nr: 21372.

NY FORMULA - ett supereffektivt fläck- och blekmedel. För vitare tvätt och fläckfri kulörtvätt. Används som fläcklösare på ljusa och färgfasta kulörta textilier och får din vittvätt skinande vit. Denna tillsats kan du använda tillsammans med Ocean Dubbeldryg, Ocean Bastvätt eller Ocean Bastvätt Flytande. Aktiveras redan vid 40 grader. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden!

Produkten är Bra Miljövalsmärkt.

 

 

Oxi Fläckspray 0,5 liter, art.nr: 21122.

Effektiv fläckborttagare och förbehandlare på textilier och kläder. Spraya på Oxi fläckspray strax före tvätt. Den avlägsnar även de mest envisa fläckar så som gräs, persika, blod, olja m.m. Detta med hjälp av aktivt syre. Se även vår FläckGuide med tips om fler användningsområden!

 

 

Mjukmedel Oparfymerad * 1,5 liter, art. nr: 21081.

OCEAN Mjukmedel har så hög koncentration att den är fem gånger drygare än marknadsledaren. Du får många fler tvättar för pengarna och tänker samtidigt på miljön. Detta mjukmedel gör din tvätt lättskött och mjuk, tar bort statisk elektricitet och underlättar strykning och mangling. Fungerar bra i både kallt och varmt vatten. Denna flaska räcker till c:a 83 tvättar!

 

•  Mjukmedel Sommaräng 1,5 liter, art. nr: 21083.

•  Mjukmedel Blue Sky 1,5 liter, art. nr: 22082.

•  Mjukmedel Aloe Vera 1,5 liter, art. nr: 21080.

•  Mjukmedel Apple Fresh 1,5 liter, art. nr: 22088.

 

Rekommenderas av Astma och Allergiförbundet *.

 

 

     Tillbaka till produktsidan!