Ocean

                                              

                          

                           

 

Miljövänliga produkter - ett framgångsrecept!

 

Som privatpersoner har vi regelbundet använt Ocean's produkter under cirka 10 år och är mycket nöjda. En av anledningarna till varför vi valt just detta fabrikat är dess höga kvalitet, vilket också återspeglats i de många oberoende marknadstester som utförts under åren. En annan anledning är Ocean's höga ambitionsnivå gällande tillverkningen av miljövänliga produkter - något som med åren visat sig vara ett framgångsrecept.

Vi bor sedan 2007 på Blidö i stockholm skärgård och i denna känsliga havsmiljö känns det extra viktigt att inte bidra till ytterligare miljöförstöring. Mot bakgrund av detta har vi nu valt att bli återförsäljare av dessa produkter till både privatpersoner och företag i vår region. Dessutom med ett passande namn - O C E A N !

                                    Oceanprodukterna - flerfaldiga testvinnare!        

Produkter som är skonsamma både mot Dig och miljön. Att tvätta, städa och diska ser du säkert som ett nödvändigt ont. Därför kommer du garanterat att uppskatta de effektiva Oceanprodukterna. Här finner du ett brett sortiment inom tvätt, disk, städ, hygien samt utomhusprodukter - många av dem är flerfaldiga testvinnare.

Vi erbjuder även en kundgaranti under en månad från köptillfället, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Ett komplett produktsortiment finner du genom att klicka här!

                                    Vi levererar hem till dörren!         

Vår ambition är att beställningsrutinerna via vår hemsida skall vara enkla och tydliga, med en konkurrenskraftig prisbild samt ett brett kvalitativt produktutbud. Vi levererar varorna hem till dörren vilket är en besparing för kunden, då vissa av dessa varor kan upplevas som stora och i vissa fall är av det tyngre slaget.

Våra leverans- och betalningsvillkor finner du genom att klicka här! Viss försäljning, för de kunder som ser det som ett alternativ, kommer även att ske direkt i vår "Workshop" på Blidö (Oxhalsö).

                       Betala via kontokort direkt vid leverans!          

Vi har även möjlighet att ta betalt av kunden direkt vid leverans. Detta har gjorts möljigt med ny förenklad teknik via iZettle's kortläsare som blivit en global succé. Vi accepterar kort utfärdade av VISA, Mastercard, Maestro, JCB samt American Express.  

 

                                    Vilka är då vi . . .

 

BARBRO HELDT & HANS BRISMO hälsar alla nya och gamla kunder hjärtligt välkomna!

 

  

                                    Till produktsidan . . .